Подобренията в Bitdefender 2019

Ето някои от подобренията, внесени с Bitdefender 2019:

Съвсем нов интерфейс

Интерфейсът на продукта получава голям фейслифт, като започва с тази версия. Най-съществената промяна е за продуктите на Windows, които са най-сложните и се нуждаят от най-голяма настройка за подобряване на навигацията и откриването на функции. Актуализациите на потребителския интерфейс ще бъдат достъпни и за продукти на Mac и Android.

Главното табло е напълно преработено, за да добави препоръки за сигурност, както и възможността да прикачите повечето от използваните функции към таблото за управление. Друга важна промяна е свързана със страничното меню, което винаги присъства, за да превключвате лесно между главната табла и разширените настройки.

Ремедиация на Ransomware

Ransomware е много приспособим, за да предотврати прихващане от софтуер за сигурност, дори и за малки периоди от време. Ето защо Bitdefender 2019 включва съвсем нов слой на защита срещу този вид злонамерен софтуер.

Функцията за отстраняване на Ransomware идентифицира всеки път, когато нов ransomware се опитва да шифрова файлове и автоматично ще създаде резервно копие на целеви файлове, които ще бъдат възстановени след блокирането на зловредния софтуер. Продуктът ще блокира всички процеси, участващи в атаката и ще започне отстраняване, като същевременно уведоми потребителя.

Онлайн предотвратяване на заплахи

С пускането на Bitdefender 2019, включихме нов модул в прозореца за защита: Онлайн предотвратяване на заплахи. Новият, базиран на мрежата, адаптивен слой на защита предотвратява използването на уязвимости във вашата система, открива и блокира опитите за Bruteforce, предотвратява компрометирането на устройството ви при ботнет атаки и предотвратява изпращането на чувствителна информация в нешифрирани форми.

Подобреният автопилот

С пускането на Bitdefender 2019, функцията Автопилот ще бъде включена по подразбиране. Освен това превключвателят ON / OFF е изоставен в полза на система, базирана на препоръки, където вие постоянно ще получавате съвети, базирани на това как взаимодействате с вашата система. Тези препоръки ще бъдат използвани, за да се подчертаят различни защитни елементи, които преди това са били деактивирани или неизвестни на потребителя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *