Bitdefender България Todstudio > Accordions > Как да активирам лиценза си и каква е разликата между стария MyBitdefender и новия от 2016 – Bitdefender Central акаунти?

Как да активирам лиценза си и каква е разликата между стария MyBitdefender и новия от 2016 – Bitdefender Central акаунти?

MyBitdefender бe предният вариант на акаунт за Bitdefender 2015 и предходни версии. Тя е проектирана, така че потребителят да следи неговите лицензни ключове, и е необходимо за функционалността на някои модули като Parental Control, срещу кражба и SafeBox.

Bitdefender Central https://central.bitdefender.com/ е създаден за версията 2016 и следващи. Задължително е да се създаде централен профил за да активирате абонамента и инсталиране на продукта на устройството.

Само един активен абонамент за лиценз за класическата линия (AV, IS или TS) може да бъде активен по едно и също време в BD Central. Това означава, че за всеки отделен лиценз трябва да направите отделен акаунт (отделен лиценз, а не отделен компютър!).

Активация на компютрите: Ако сте закупили лиценз за повече от 1 компютър, примерно 3, това означава, че трябва да повторите Активацията на продукта със същия създаден централ акаунт за лиценза ви, за всеки компютър.

Ето нагледно как е описана Активация на продукт в Bitdefender Central:

http://www.bitdefender.com/support/i-have-a-bitdefender-2016-activation-code-how-do-i-activate-my-subscription-1478.html

Ето стъпките отново:

  1. Отивате на адрес https://central.bitdefender.com
  2. След като влезете с вашия e-mail /регистрирате се, ако не сте/, в ляво натискате секцията My Subscriptions
  3. После Горе в дясно натискате Activation Code
  4. Въвеждате вашия Активационен код