Bitdefender 2020 нови функции

Ето какво трябва да знаете за някои от новите функции в Bitdefender 2020.

Уеб Защита за iOS

Потребителите на iOS може би вярват, че са имунизирани срещу заплахи като измама, фишинг и други онлайн опасности, но все още тези опасности могат да направят дупка в портфейлите им или да подмамят потребителите да предоставят частна и чувствителна информация, като име, адрес и дори данни за кредитна карта. Bitdefender Mobile Security за iOS вече може да установи дали дадена връзка (URL), която посещавате, е законна или измамна, независимо от браузъра или приложението, което използвате.

Независимо дали става въпрос за имейл връзка, URL адрес, който сте получили и щракнали чрез популярно приложение за съобщения, или нещо злонамерено, което по невнимание сте щракнали, докато разглеждате, функцията за уеб защита на Bitdefender за iOS сега ви предпазва и от заплахите онлайн. Той може да филтрира целия трафик, не само умишлено сърфиране на потребители. Това означава, че независимо дали сте вкъщи, пътувате или сте свързани с Wi-Fi мрежа, уеб защитата на Bitdefender блокира фишинг измами и всякаква измамна страница, независимо от уеб браузъра.

Bitdefender Anti-tracker

Bitdefender 2020 също включва наскоро добавената функция за анти-проследяване, която блокира проследяващите приложения, които събират данни за сърфиране във вашето поведение в интернет, и ви позволява да преглеждате и управлявате тази информация за всеки посетен уебсайт. Bitdefender Anti-tracker, който се предлага като безплатно разширение за популярни браузъри, като Internet Explorer, Chrome и Firefox както за Windows, така и за Mac OSX, дава на потребителите контрол върху това кой може да проследява онлайн активността им.

Покривайки взаимодействието с рекламата, анализите, социалните медии или клиентите, Bitdefender Anti-tracker ще запази браузъра ви частен, ще подобри цялостното преживяване при сърфиране, като зарежда уеб страници по-бързо и ще ви даде задълбочени познания за това, какви уебсайтове проследяват, като същевременно ви позволява да управлявате тракери които събират данни за всяка една уеб страница, която посещавате. Независимо дали използвате Windows или Mac OSX, Bitdefender Anti-tracker поставя контрола върху вашите данни обратно във вашите ръце.

Bitdefender Монитор за микрофона

Новият монитор за микрофони засилва съществуващата защита на уеб камери на Bitdefender, уведомявайки потребителите, когато неоторизирани приложения или програми имат достъп до микрофона ви. Той се предлага като допълнителен слой на защита на поверителността, като предоставя на потребителите контрол върху собствените си устройства, като дава възможност за пълна видимост кои приложения имат достъп до микрофона на устройството ви и кога. При достъпа се откриват ненадеждни приложения и потребителите се уведомяват, като се гарантира, че поверителността е защитена и никога не е изложена на риск.

Bitdefender монитор на микрофона, се състои в това да ви дава контрол над личната ви информация и поверителността на вашето семейство, като същевременно вземате информирани решения за това дали инсталираните приложения легитимно имат достъп и използват поверителните ви устройства.

Подобрени функции и технологии

Новият Bitdefender 2020 разполага с широк спектър от подобрения и технологии с функции, от подобрения във взаимодействията с функции и технологии на Bitdefender, до модернизиране на технологиите, предназначени да предотвратяват, откриват и блокират напреднали и сложни заплахи от компрометиране на вашите лични данни за Windows , Mac OSX, Android и iOS. Тъй като ransomware остава основна заплаха за сигурността, нашият подход беше да засилим нашата многопластова защита срещу ransomware на всички устройства.

Технологиите за предотвратяване, като мрежово предотвратяване на заплахи, предотвратяване на уеб атаки и защита в реално време, са прецизно настроени, за да постигнат най-добрия баланс между защита и производителност, което позволява на потребителите да се държат далеч от заплахите.

Технологиите за непрекъснат мониторинг, като Advanced Threat Defense, бяха модернизирани, за да идентифицират специфично за рансъмуер поведение и блокират дори най-новите атаки за рансъмуер, като не само намалят до минимум риска от инфекция и загуба на данни, но и идентифицират злонамерено поведение, проявено от други напреднали заплахи.

Технологиите за възстановяване, вариращи от Time Machine Protection за Mac OSX до Ransomware Remediation за Windows са подобрени, за да се отстранят евентуалните щети от криптиращи вируси. За Mac OS предотвратява неразрешени промени в архивирането на Time Machine, като се уверява, че дори и вашият Mac да се зарази с криптиращи вируси , можете да възстановите всички криптирани данни чрез връщане към изображението на безопасна система, без да плащате искането на откуп. За системите с Windows функцията Ransomware Remediation идентифицира кога нов ransomware се опитва да криптира файлове и автоматично създава резервно копие на насочени файлове, които ще бъдат възстановени след блокирането на отпечатъка.

Новият Bitdefender 2020 се предлага с всички тези наградени технологии и много повече, така че не се колебайте да изтеглите и изпробвате сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *