Bitdefender Family Pack 2018

Bitdefender Family Pack 2018

Bitdefender

Family Pack 2018

 • Пълна защита за Windows, MacOS, iOS и Android
 • Откриване на злонамерен софтуер
 • По – добра защита с Webcam защита Ново
 • Многослойна защита на ransomware, за да пазите файловете ви в безопасност
 • Оптимизирана скорост и производителност на различни платформи
 • Стартирайте защитата си от мобилното си устройство Влезте в Central Account
 • Пълна поддръжка 24/7
Съществуващи клиенти

Брой устройства:

Стара цена:
196 лв
 
спестявания:
10 лв
 
 
 
Обща сума:
186 лв сДДС
 

КУПИ СЕГА

Това е стандартна цена за 1 година. Отстъпка, можете да получите по време на промоция или при наличие на индивидуална оферта. Попитайте и за други периоди 2 и 3 години. 

Внимание: Можете да закупите продуктите на промо цена посочена на официалния сайт или сте получили към вас, на компютъра ви от програмата със съобщение с Оферта, по вашия email или чрез друга Оферта – през централ акаунта ви. Ако имате вече такъв e-mail или оферта, моля препратете я на e-mail: sales@todstudio.com. Същото важи и за цена за подновяване на лиценза ви – Renew

 

Скрийте IP адреса си и преглеждайте анонимноПолучете неограничен криптиран трафикПредлага се за Windows и Android.

 

          Попитайте допълнително за този продукт

Най-добра защита. Най-доброто представяне.

 

Най-добрата киберсигурност в света

Ние не се хвалим. Просто цитираме това, което потребителите и експертите казват за нас.

Независими лаборатории

ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТИТЕ

Multi-Layer 
защита рансъмуер

Bitdefender Family Pack 2018 осигурява няколко слоя защита срещу ransomware. Използва детекция на поведенческа заплаха за предотвратяване на зарази и защитава вашите най-важни документи от ransomware криптиране. С Bitdefender Family Pack 2018 можете да спрете да се безпокоите от загубата на данни или пари и да започнете да се наслаждавате на живота.

 

 • Разширена Защита срещу заплахи
 • Безопасни файлове

Пълна защита на Windows 
Mac OS, iOS и Android

Bitdefender Family Pack включва защита за няколко 
операционни системи.  

защита
 • Пълна защита на данните
 • Разширено Защита срещу заплахи
 • Защита с многопластова Ransomware защита
 • Анти-фишинг
 • За борба с измамите
 • Безопасни файлове
 • Защитено сърфиране
 • Режим на спасяване
 • Против кражба
производителност
 • Bitdefender Autopilot TM
 • Bitdefender Photon TM
 • Режим на батерията

 

 • Глобална мрежа за защита
 • Игра, филм и работни режими
поверителност
 • Bitdefender VPN
 • Защита на уеб камерата
 • Безопасно онлайн банкиране
 • Родителски съветник
 • File Shredder

 

 • Защитена защитна стена
 • Защита на социалната мрежа
 • Управление на паролите
 • Оценка на уязвимостта

 

Хвърли поглед вътре

Windows
 
Mac OS
 
IOS
 
андроид
 

защита

Bitdefender VPN Ново

С Bitdefender VPN можете да спрете да се притеснявате за поверителността в мрежата. Той защитава вашето онлайн присъствие чрез шифроване на целия интернет трафик. Bitdefender Family Pack 2018 включва шифрован трафик до 200 MB дневно за устройствата ви с Windows, Android.

Пълна защита на данните

Абсолютна мощност в най-ефективния антивирус, който се предлага днес. Bitdefender Family Pack 2018 работи срещу всички заплахи – от вируси, червеи и троянци до ransomware, 0 експлойти, руткитове и шпионски софтуер. Данните и поверителността ви са в добри ръце.

Разширено Заплаха отбраната New

Bitdefender Family Pack 2018 използва техника, наречена поведенческо откриване, за да следи отблизо активните приложения. В момента, в който открие нещо подозрително, се предприемат незабавни действия за предотвратяване на заразите.

Защита на уеб камерата Нова

Защитете поверителността си и предотвратите изтичането на изображения през уеб камера. Уеб камера за защита ви уведомява, когато приложенията се опитват да получат достъп до уеб камерата ви и ви позволява да блокирате неоторизиран достъп.

Защитата с многопластова Ransomware е подобрена

Можете да поставяте чувствителни документи под многослойни защитни слоеве, така че да са безопасни от злонамерени програми за шифроване, които изискват откуп на вашите лични файлове.

Анти-фишинг

Bitdefender Family Pack 2018 подушва и блокира уебсайтове, които се маскират като надеждни, за да откраднат финансови данни като например пароли или номера на кредитни карти.

За борба с измамите

Нашата усъвършенствана система за филтриране ви предупреждава, когато посещавате уебсайтове, които могат да се опитват да ви измамят, като например казина, порно сайтове, схеми за заемни кредити и други.

Сейф файлове New

С Bitdefender Safe Files можете да предотвратите неоторизирани промени в най-важните си файлове. Просто добавяте папки към списъка за гледане и Bitdefender пази файловете, съхранявани в тях, срещу ransomware и други видове зловреден софтуер. Само на приложения, на които изрично имате доверие, е разрешен достъп до вашите Безопасни файлове.

Защитено сърфиране

Разберете дали резултатите от търсенето ви са безопасни за достъп, преди да действително кликнете върху връзка. Bitdefender Family Pack 2018 също блокира известни заразени връзки.

Режим на спасяване

Някои сложни вируси, като rootkits, трябва да бъдат премахнати, преди Windows да се стартира. Когато Bitdefender Family Pack 2018 открие такива заплахи, той рестартира компютъра в Rescue Mode за почистване и възстановяване.

Против кражба

Bitdefender Family Pack 2018 съдържа ефективни инструменти за борба със загубите и защита срещу кражба за лаптопа или таблета ви с Windows, които са достъпни навсякъде по света чрез уебсайта Bitdefender Central.

производителност

Bitdefender Autopilot ™

След като бъде включен, Autopilot ще изпълни цялата ви киберсигурност сам по себе си. Прави оптимални решения за сигурност, без да поиска въвеждане на данни чрез натрапчиви изскачащи прозорци и диалогови прозорци. Нищо за настройка, нищо за конфигуриране.

Bitdefender Photon ™

Тази новаторска изключителна технология помага на Bitdefender Family Pack 2018 да се адаптира към хардуерната и софтуерната конфигурация на вашата система, за да спести компютърни ресурси и да подобри скоростта и производителността.

Глобална мрежа за защита

Повечето от тежките сканирания се извършват в облака, така че има практически нулево въздействие върху местните ресурси. Това означава, че скоростта и производителността на вашата система остават незасегнати. И вашите файлове винаги остават напълно частни: ние не сканираме действителното съдържание на вашите файлове и никога не ги качваме или съхраняваме в облака.

Игра, филми и работни режими

Bitdefender Family Pack 2018 открива, когато играете, работите или гледате филм, така че да не ви безпокои с ненужни искания. По този начин можете да се съсредоточите върху това, което е важно. В зависимост от това, което изберете да направите на компютъра си, Bitdefender временно спира изскачащите прозорци, настройва визуалните настройки и спира незначителните дейности на заден план, за да ви позволи да се наслаждавате на устройството си до макс.

Режим на батерията

Тази полезна, интелигентна функция спестява живот на батерията за лаптопи и таблети, като временно променя настройките на системата, като дисплей, охлаждане на системата, системни актуализации или Bluetooth връзка.

поверителност

Безболезнено и бързо онлайн

Банкирайте и пазарувайте от уникален, специализиран браузър, който осигурява транзакциите ви, за да предотвратите измами. Освен това, Bitdefender Safepay може автоматично да попълва данни за кредитни карти в полетата за таксуване.

Родителският съветник се подобри

С родителския съветник можете да упражнявате дискретен надзор върху онлайн дейностите на децата си, за да ги запазите в безопасност. Филтрирайте неподходящото съдържание и контролирайте времето онлайн за профила на всяко дете. Просто влезте в профила си в Bitdefender Central отвсякъде и се забавлявайте с местоположението или дейностите на децата си.

Подобрена защитна стена за поверителност

С Bitdefender Family Pack 2018 получавате мощен слой защита на мрежата, така че вашата лична информация остава в безопасност от хакери и данни.

Защита на социалната мрежа

Бъдете в безопасност от злонамерени връзки и всички заплахи, които приятелите ви несъзнателно ви предават чрез Facebook, Twitter, Pinterest или други социални мрежи.

Управление на пароли подобрено

Съхранявайте вашите пароли, информация за кредитни карти и други чувствителни данни в сигурен сейф за лесен достъп, когато имате нужда от тях. Password Manager ви дава възможност да попълвате автоматично формуляри и дори да препоръчвате сигурни пароли.

File Shredder подобрен

Използвайте този инструмент, когато желаете да изтриете файл за добро и не оставяйте никакви следи, които някога са съществували на вашия компютър.

Bitdefender Autopilot ™

Това е чиста свобода: просто включете Autopilot и ще изпълнява цялата си киберсигурност сама по себе си, безпроблемно. Без изскачащи прозорци, диалогови прозорци или стотици варианти, които ще минете, ще можете да се съсредоточите върху работата си и да се забавлявате.

Бързо проверка на риска подобрена

Сканирайте за дупки и уязвимости със само едно кликване. Bitdefender проверява компютъра ви за остарял и уязвим софтуер, липсващи пачове за сигурността на Windows и потенциално опасни настройки на системата и ще посочи най-добрата корекция.

 
 
 

ЕДИН ПРОДУКТ

която покрива всички ваши нужди за сигурност

С Bitdefender Family Pack 2018 получавате 4-в-1 защита за Windows, 
Mac OS, iOS и Android на цена, която бие всяка друга оферта.

Всички решения за сигурност на Bitdefender вече са на разположение на специална цена.

* Попитайте ни за специална цена

Един акаунт, за да защитим важното

 • Активирайте защитата на Bitdefender на вашите устройства
 • Управление от вашия браузър и iOS или телефон с Android НОВО
 • Получавайте актуализации за защита 24 часа в денонощието
 • Получете директен достъп до нашия екип за поддръжка
Bitdefender Central
 
 
Изтеглете мобилното приложение

 

Смятате ли да рискувате личните си данни?

Защита на уеб камерата

Bitdefender Family Pack 2018 поставя личните ви данни на първо място. Предотвратява неоторизиран достъп до уеб камерата ви и ви позволява да се наслаждавате на безопасен живот от любопитни очи.

 

Bitdefender VPN

Спри да се притеснявате за неприкосновеността на личния живот, докато сърфирате в интернет Bitdefender VPN ви дава пълна анонимност онлайн, като шифровате всички входящи и изходящи трафик. Освен че ставате неприкосновени по отношение на шпионските данни, можете да отключите съдържанието с ограничен географски обхват. Наслаждавайте се на глобалния достъп до медии, видео и съобщения от всяка точка на света.

* Понастоящем е налице само за Windows и Android.

 

Защита на цялото семейство

Родителският съветник ви държи в цикъл за 
онлайн дейностите на децата ви.

 •  Проследявайте ги на Windows, Mac, iOS и Android.
 •  Защитете децата си от неподходящо съдържание.
 •  Блокирайте смущаващите телефонни обаждания и SMS съобщенията.
 •  Винаги знайте къде са децата ви, когато използват мобилно устройство.
 •  Помолете децата си да използват мобилното приложение „Родителски съветник“ на своя смартфон, за да се регистрират като „безопасни“.
 • Вие също получавате автоматично уведомление, когато влизат в зона с ограничен достъп.
Просто влезте в профила си в Bitdefender Central отвсякъде и се забавлявайте с местоположението или дейностите на децата си. 

Надежден от

Над 500 милиона души

Bitdefender Family Pack 2018

Family Pack 2018

 •  Пълна защита за Windows, Mac OS, iOS и Android
 •  Откриване на злонамерен софтуер
 • По – добра защита с Webcam защита Ново
 •  Многослойна защита на ransomware, за да пазите файловете ви в безопасност
 •  Оптимизирана скорост и производителност на различни платформи
 • Цялостна поддръжка 24/7
Не сте сигурни, че това е правилното решение за вас?Обадете ни се, за да ви помогнем.

Брой устройства:

Стара цена:
196 лв
 
спестявания:
10 лв
 
 
Обща сума:
186 лв сДДС
 

КУПИ СЕГА

Това е стандартна цена. Попитайте за периоди от 2 и 3 години и за 10 компютъра. Отстъпка, можете да получите по време на промоция или при наличие на индивидуална оферта. 

Внимание: Можете да закупите продуктите на промо цена посочена на официалния сайт или сте получили към вас, на компютъра ви от програмата със съобщение с Оферта, по вашия email или чрез друга Оферта – през централ акаунта ви. Ако имате вече такъв e-mail или оферта, моля препратете я на e-mail: sales@todstudio.com. Същото важи и за цена за подновяване на лиценза ви – Renew