Bitdefender Mobile Security

Bitdefender

Mobile Security

Наслаждавайте се на Android. Ние го опазваме чист


 • WearON 
 • App Lock
 • Декларация Advisor
 • Malware Scanner
 • Web Security
 • Против кражба

Махни го от Google Play

Средна оценка

„Bitdefender Mobile Security включва интелигентни инструменти като AntiTheft а програмата е толкова лека, че може и да не го забележите, че е там.“

31 Март 2014 | PCMag

Само: 24 лв / година

за АКТУАЛНА ТЕКУЩА ПРОМО ЦЕНА НАТИСНЕТЕ БУТОНА или се свържете с нас
Защити устройството си от електронни заплахи и спести батерията си с Bitdefender Mobile Security.

WearON

Добавете още един слой сигурност * чрез пренасяне на Bitdefender Mobile Security на вашият смарт часовник.

Alert Phone

С Phone Alert, вашият смарт часовник ще ви уведоми, когато се отдалечите от вашия телефон.

Scream

Когато не можете да си спомните къде сте оставили телефона си в къщата, можете да използвате вашият смарт часовник, за да го намерите. Повикайте телефона си чрез вашето Android Wear, и то ще ви отвърне, дори и ако сте го оставили в тих режим.

* Работи с Android 4.3 и Android Wear. Достъпна чрез актуализация Bitdefender Mobile Security

Удобствата на Bitdefender Mobile Security

Дайте на вашите Android мобилни устройства пълна защита от вируси и се погрижете за неприкосновеността на личния ви живот от „натрапници“

Privacy Advisor. Съветник на неприкосновеността ви.

Любопитно ви е да видите как инсталираните приложения които използвате,евентуално се опитват да ви навредят, да откраднат вашата лична информация или да се бъркат във вашия личен живот ?! Съветника е способен да даде подробна информация за това какво инсталираните приложения правят във фонов режим, без ваше знание.

Bitdefender Anti-Theft ™

Bitdefender Mobile Security е с нов модул против кражба, с уеб таблото и SMS команди. Модулът за Anti-Theft осигурява възможности за дистанционно локализиране, заключване, изтриване или да изпратите съобщение до Android устройството.

App Lock

Сърфирайте в Интернет и ползвайте социалните мрежи, без притеснения. Вашата лична информация не може да се види или да бъде открадната от хакери.

WearON 

Разширете Bitdefender Mobile Security, и на вашия смарт часовник. Използвайте Android Wear устройството да кара телефона ви да сигнализира, когато е далеч от погледа ви или да получавате сигнал, когато сте отдалечен от вашия телефон.

Какво още получавате

Web Security

Bitdefender Mobile Security за Android използва услугите на Bitdefender Cloud да алармира потребителите, когато сърфирате, за уеб страници, които съдържат зловреден софтуер, фишинг или измамно съдържание.

Full Speed & Low Impact Battery

Благодарение на своята базирана в облака услуга за откриване на заплахи и най-високи защитни методи, Bitdefender Mobile Security за Android осигурява сърфирането ви и предотвратява инсталирането на зловредни приложения, като на практика няма отражение на живота на батерията.

On-Demand & On-Install Scan

Едно сканиране по заявка може да се проведе по всяко време, за да се уверите, че всички приложения, инсталирани на устройството, или се съхраняват в склад на телефона, са законни и безопасни. Bitdefender Mobile Security ще ви увери, че устройството Android остава чисто чрез автоматично сканиране на всяко приложение, непосредствено след неговото инсталиране.

Снимки на продукта • Системни изисквания:

  •  Android 2.0.1 или по-нова;
  •  Активна интернет връзка;
Bitdefender
Bitdefender

Mobile Security

Наслаждавайте се на Android. Ние го пазим чист

Bitdefender Mobile Security
е най-добрата защита срещу зловреден софтуер.

Предпазвай устройството си от електронни заплахи и спести батерията си с Bitdefender Mobile Security. Защото вашият смартфон или таблет не е добър, ако не можете да го използвате.

„Bitdefender Mobile Security носи интелигентни инструменти като AntiTheft заедно с това че е толкова лека, че може и да не го забележите, че е там.“

31 Март 2014 | PCMag

Само: 24 лв/ година

за АКТУАЛНА ТЕКУЩА ПРОМО ЦЕНА НАТИСНЕТЕ БУТОНА или се свържете с нас